................................................."Κιτρινισμένες λιθο-γραφίες για τον Άνθρωπο και τις αξίες που χάθηκαν στην εποχή μας ανεπιστρεπτί..."

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Αύγουστος 2018 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

~~~

~~~

Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014

Ξ. Ζολώτας: ΝΔ και ΠΑΣΟΚ «σε 10 χρόνια θα χρεοκοπήσουν την Ελλάδα»!

Πολιτικά νέα - ειδήσεις


κλικ στην εικόνα για να μεγαλώσεικλικ στην εικόνα για να μεγαλώσει
«Να το θυμάσαι ότι αυτό οι δύο σε πέντε, σε δέκα, ίσως και λίγο περισσότερα χρόνια, θα χρεοκοπήσουν την Ελλάδα», προέβλεπε για ΝΔ και ΠΑΣΟΚ το 1990, ο τότε οικουμενικός πρωθυπουργός, Ξενοφών Ζολώτας!

Τα «σοφά προφητικά λόγια ενός ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ Έλληνα, που δυστυχώς αποδείχτηκαν στο σύνολο τους αληθινά», αποκαλύπτει με άρθρο του στο eklogika.gr, ο τότε συνομιλητής του πρωθυπουργού με την ιδιότητα του Διευθυντή του Γραφείου Τύπου του, δημοσιογράφος, Περικλής Βασιλόπουλος.
Αναφερόμενος με λεπτομέρειες στις πολιτικές εξελίξεις της εποχής, ο αρθρογράφος και νυν αντιπρόεδρος της «Ένωσης Πολιτών για την ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ», κ. Βασιλόπουλος αποκαλύπτει μέσα από τις εκμυστηρεύσεις του αείμνηστου Ξενοφώντα Ζολώτα, στοιχεία για το πώς «μαγείρευαν» οι κομματικοί μηχανισμοί των δύο κομμάτων τα οικονομικά στοιχεία του κράτους και πώς σύμφωνα με τις δηλώσεις του, υποκαθιστούσαν το επίσημο κράτος.

Τι ανέφερε για τη στάση του Χαρίλαου Φλωράκη και για τις αντιδράσεις στο κόμμα του και με ποιο τρόπο αντιμετώπιζαν τα μεγάλα κόμματα τις εκλογές.


http://www.eklogika.gr/news/25145

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου