................................................."Κιτρινισμένες λιθο-γραφίες για τον Άνθρωπο και τις αξίες που χάθηκαν στην εποχή μας ανεπιστρεπτί..."

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Αύγουστος 2018 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

~~~

~~~

Κυριακή, 27 Νοεμβρίου 2016

Ο Νοέμβρης μας αποχαιρετά με τσουχτερό κρύο

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

kairos-xioni-630.jpg

Χιονοπτώσεις στα ορεινά καθώς και σε περιοχές της κεντρικής
 και βόρειας χώρας την Τρίτη |ΕUROKINISSI / ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ
Κατακόρυφη πτώση της θερμοκρασίας αναμένουμε από την Τρίτη, 29 Νοεμβρίου, στα κεντρικά της χώρας. Η επιδείνωση του καιρού προβλέπεται να ξεκινήσει το Σάββατο (26/11) από τα δυτικά με κύρια χαρακτηριστικά της κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες.

Σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ) αναλυτικά θα επηρεαστούν:

-Σάββατο (26-11-2016) τα νησιά του Ιονίου, η Ήπειρος, η δυτική και κεντρική Στερεά, η δυτική Πελοπόννησος και σταδιακά η ανατολική Πελοπόννησος και η ανατολική Στερεά.
-Κυριακή (27-11-2016) και Δευτέρα (28-11-2016) το Ιόνιο (κυρίως οι νοτιότερες περιοχές), η Πελοπόννησος, η Στερεά, οι Κυκλάδες, το ανατολικό Αιγαίο, πιθανόν η Θεσσαλία και τη Δευτέρα και τα Δωδεκάνησα. Τα φαινόμενα τη Δευτέρα σταδιακά στο Ιόνιο και τις περισσότερες περιοχές θα εξασθενήσουν.
Τέλος, την Τρίτη (29-11-2016) αναμένονται: Θυελλώδεις βόρειοι άνεμοι στο Αιγαίο, χιονοπτώσεις στα ορεινά καθώς και σε περιοχές της κεντρικής και βόρειας χώρας με χαμηλό υψόμετρο, σημαντική πτώση της θερμοκρασίας, τοπικά ισχυρές καταιγίδες στην ανατολική και νότια νησιωτική χώρα.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Συννεφιά και χαμηλές θερμοκρασίες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου