................................................."Κιτρινισμένες λιθο-γραφίες για τον Άνθρωπο και τις αξίες που χάθηκαν στην εποχή μας ανεπιστρεπτί..."

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Αύγουστος 2018 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

~~~

~~~

Τρίτη, 12 Ιουνίου 2012

Εκδήλωση με τίτλο: 'Η κοινωνία αυτοκτονεί: Είναι αυτή επιλογή;'Εκδήλωση με τίτλο 'Η κοινωνία αυτοκτονεί: Είναι αυτή επιλογή;' θα γίνει στις 14 Ιουνίου στις 19.00 στο Free Thinking Zone, Σκουφά 64 και Γριβαίων.
Θα λάβουν μέρος οι Χαράλαμπος Πίσχος, ψυχολόγος, ψυχοθεραπευτής, μέλος ΔΣ Συλλόγου Ελλήνων Ψυχολόγων, Μαρία Δάφνη Χρυσικοπούλου, Εργασιακή ψυχολόγος, ψυχοθεραπεύτρια, Δημήτρης Παπαζυμούρης, Στρατηγικός διευθυντής διαφημιστικής εταιρείας Fortune, Νίκος Πετρόπουλος, Διδάκτωρ ψυχολογίας. Συντονίζει ο δημοσιογράφος Άγγελος Μοσχόβας.
H oμάδα των ομιλητών θα παρουσιάσει στοιχεία για τις αυτοκτονίες στην Ελλάδα τα προηγούμενα χρόνια και στο σήμερα και θα προσπαθήσει να στρέψει το φακό προς την πολυπλοκότητα του φαινομένου και την αισιοδοξία που δεν πρέπει να λείπει από τη ζωή μας κάθε στιγμή.

Eίναι η αυτοκτονία πολιτική συνέπεια της οικονομικής κατάστασης ή ένα πολύπλοκο φαινόμενο που αποτελεί ατομική υπόθεση; Το φαινόμενο της αυτοκτονίας προσεγγίζεται επιστημονικά, από ειδικούς που δείχνουν μονοπάτια διαφυγής από το αρνητικό συναίσθημα που οδηγεί σε αυτήν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου